Skip to content back to nav
 
 

Din kommunikation med din sundhedsplejerske

 
Tastatur

Egedal Kommune passer godt på persondata om dig og dine børn

Fredag den 25. maj trådte EUs nye persondatabeskyttelsesforordning i kraft. Forordningen stiller øgede krav om sikkerhed i forhold til håndtering af personoplysninger. Center for Skole og Dagtilbud har analyseret alle de arbejdsgange og digitale systemer, hvor vi håndterer personoplysninger og gennemført en række indsatser, som sikrer sikkerheden for jer og jeres børns personoplysninger.

Formålet med håndtering af personoplysninger i bl.a. it-systemer på skoler, i dagtilbud og i andre institutioner er, at pædagoger, lærere, ledere, børn, unge og forældre på det bedst mulige grundlag kan evaluere, kommunikere og samarbejde om at fremme børn og unges udvikling og læring. 

For at skabe rammerne for det bedste samarbejde og af hensyn til jeres sikkerhed, har vi fokus på, at der kun behandles de personoplysninger, der er nødvendige, at kun de rette har adgang, og at oplysningerne ikke opbevares i længere tid end højst nødvendigt. 

Vi har tydeliggjort en række politikker for håndtering af personoplysninger i vores systemer, som vi løbende følger op på bliver overholdt. Derudover kan I selv kontakte jeres institution for at få kendskab til, hvilke oplysninger om jer og jeres børn, vi behandler i systemerne, og hvilket formål behandlingen tjener.

Kommuniker sikkert med din sundhedsplejerske:

Den 25. maj 2018 træder EU´s persondataforordning i kraft. 

Du skal derfor huske, kun at skrive til din sundhedsplejerske via sundhedsvejen.dk. Din sundhedsplejerske vil også kun besvare din skriftlige henvendelse igennem sundhedsvejen.dk.

OBS Sms og mails er ikke sikre at bruge til skriftlig kommunikation med sundhedstjenesten. Sundhedsvejen.dk beskytter dine persondatere.

Læs mere: 

Sundhedsvejen.dk kan du kommunikere med din sundhedsplejerske og følge dit barns udvikling ved at se journalnotater og målinger. Sundhedsvejen er delt op med:

  • Forside - Generel information og nyheder fra sundhedsplejen, samt oversigt over tilgængelige journaler.
  • Post - Skriv og læs mails fra din sundhedsplejerske. Få emailadvisering ved ny post.
  • Mine børn - Journalnotater, registreringer og målinger på dine børn.
  • Aftaler - Oversigt over dine kommende aftaler med sundhedsplejersken.
  • Grupper - Deltagerlister over dine grupper fx. mødregrupper, forældregrupper m.m.

For at kunne logge på sundhedsvejen skal din sundhedsplejerske have oprettet dig på sundhedsvejen.

Sundhedsvejen - din kommunikation med din sundhedsplejerske:
OBS når du første gang logger dig på sundhedsvejen.dk, skal du øverst til højre klikke på pilen under dit navn, og udfylde din mail adresse, således at din sundhedsplejerske kan kommunikere mig der.

Er du ikke oprettet, skal du kontakte din sundhedsplejerske eller ringe til sekretæren på tlf. 7259 6720. 

 

Hvis du vil have en mere uddybende beskrivelse om, hvordan Egedal CSD bevarer din dataer læs her!